Wie ben ik

Mijn naam is Anoushka Ebbinge-van Rappard (1967). Na mijn opleiding HBO-V en ruime werkervaring als verpleegkundige en kraamverzorgende, heb ik vanaf 2006 mijn horizon verbreed in het veld van de complementaire, aanvullende gezondheidszorg. 

Met massage therapie als basis, heb ik me verder verdiept in de verschillende lagen van ons Mens-zijn.  Mijn gereedschapskist is gevuld met ervaring en kennis in de lichaams-gerichte massage therapie, natuurgeneeskunde, Schüssler celzout mineralen therapie, yoga, meditatie, mindfullness, hormoonbalans, innerlijke familie schilden, Bach bloesem remedies, massage bij kanker én ik ben werkzaam als gecertificeerd ‘encaustic art coach’.

Als therapeut met een eigen praktijk en in mijn werk als docent en trainer, heb ik mijn inlevingsvermogen en oprechte kijk op mijn medemens kunnen vergroten. In mijn ‘passievolle’ werk én mens-zijn, kan ik op een integere manier cliënten, studenten, werknemers bij hun eigen verantwoordelijk brengen. Ook zie ik het als een uitdaging om het bewustzijn op vele lagen te vergroten. Want dan pas, kan iemand daadwerkelijk
‘een stap verder’ zetten.

Wanneer we kijken naar een ‘vitale’ balans, dan is het zowel op lichamelijk- als op geestelijk niveau noodzakelijk om deze gebieden, allebei, aan te spreken.