Een stap verder

Voor je Zelf zorgen na een ziekte, crisis of een ander proces in jouw leven. Hoe kun je dat doen? Wat heb jij nodig?

Een intensieve 4/5-daagse, waarin ik je uitnodig in contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien. We verblijven 4 nachten en 5 dagen in een stiltecentrum in Noord Limburg. 

Een bezinningsplek waar je je gelijk op je gemak voelt en waar je in een warme en veilige bedding toe kan komen aan het thema, dat het Leven je op dit moment aanbiedt. Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest? We gaan aan de slag met onderwerpen als:   
Vermoeidheid, Depressie, Angst, Ziekte, Stress, Piekeren, Slapeloosheid versus Ontspanning, Gezondheid, Rust, Grenzen, Vertrouwen, Preventie en Levenskracht.

Meer informatie: www.praktijkdecirkelrond.nl

DATA : mei 2021


Een deelneemster vertelt over haar ervaring:
“De 5-daagse training “Een stap verder” op de mooie locatie op het landgoed in Noord-Limburg heeft mij innerlijke rust, meer vrolijkheid en vooral ‘lichter’ gemaakt. De sessies waren afwisselend en krachtig. Door je eigen ontwikkeling in de groep te delen met mensen met hun eigen ballast en achtergrond, kom je steeds dichter bij jezelf. Voor mij was het een stuk verwerking van hetgeen achter me ligt, kijken hoe het nu is en vooruitkijken. Mijn gereedschapskist om mijn levenspad verder te volgen is goed gevuld door de deelname aan de training. Anoushka heeft een mooie training neergezet, waarbij veiligheid, geborgenheid, een prettige sfeer en voldoende rust en ontspanning de basis is. Zij durft te confronteren waar nodig en biedt de training vol toewijding en overgave aan. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik me opgegeven heb voor deze prachtige training”.

* Ik voel me ‘werkelijk’ gezien & gehoord. Door wie?
Door mijzelf; ik durf nu stil te staan bij meZelf.
* Ik heb inzicht gekregen in hoe ik handel én wat daar dan precies de disbalans in is……. Nu kan ik weer vooruit.
* Oh, deze daagse is een pure verwennerij……..
* Een bewegig vanuit licht….
* Hoe je denkt, voelt; vraag je je zelf wel eens af: is dat wel zo?
* Ik voel weer blijheid en dankbaarheid voor alles wat ik heb en
voor wie ik ‘mag’ zijn.
* Ik kan hier het verhaal vertellen wat ik wil vertellen.